Bestellen:
Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u automatisch een email met daarin uw bestelgegevens. Vervolgens ontvangt u, doorgaans, binnen 24 uur per email een orderbevestiging bij deze orderbevesting treft u in de bijlage een PDF bestand waarin de bestelling en de geplande afleverdatum van uw bestelling wordt aangegeven.

Het is niet mogelijk zelf een dag van levering op te geven omdat wij dagroutes inplannen. Mocht er om een of andere reden onduidelijkheid over uw bestelling zijn, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Betaling:
Klaar met winkelen en heeft u de gewenste artikelen in het winkelwagentje? klik op “afrekenen”, en maak dan een klantaccount aan. Vervolgens kiest u uit bezorgen of afhalen. klik vervolgens op “volgende” en u komt bij de kassa. U bepaalt zelf de betaalwijze welke u het beste past. U kunt kiezen uit:

1. iDEAL Bij deze optie betaald u middels telebankieren. (wanneer in uw internetbrowser popups worden geblokkeerd, dient u deze instelling te wijzigen in : popups toestaan)

2. PAYPAL & CREDITCARD Om te kunnen betalen met PayPal dient u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening te koppelen. U hoeft dus nooit geld op een PayPal-rekening te storten. Een PayPal-betaling wordt direct met uw gekoppelde bankrekening of creditcard verrekend. Voor deze manier van betalen wordt 3% verwerkingskosten in rekening gebracht.

3. REMBOURS Bij deze optie betaalt u de door u bestelde artikelen pas bij levering rechtstreeks aan de transporteur. Bij betaling onder rembours worden er extra rembourskosten ter hoogte van 3% van uw orderbedrag in rekening gebracht.

4. VOORUIT BETALEN Nadat het afgeschreven bedrag op onze rekening is bijgeschreven wordt de bestelling verwerkt. Let op: u dient er hierbij zelf voor te zorgen dat het geld tijdig op de bankrekening van Auwens Trade Services (h.o.d.n. Maatwerkbeton.nl) is bijgeschreven. Wij nemen uw bestelling pas in behandeling als uw betaling op onze bankrekening met nummer 13 41 88 373 is bijgeschreven.

Voorraad:
Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Echter, het kan voorkomen dat bepaalde artikelen tijdelijk zijn uitverkocht, mocht dit zo zijn dan zullen wij een levertijd aangeven, danwel proberen u een passend gelijkwaardig artikel aan te bieden.

Tijdstip Levering:
Als u een order heeft geplaatst ontvangt u, doorgaans, binnen 24 uur een orderbevestiging met meer informatie over uw bestelling. In deze bevestiging staat ook de datum wanneer de bestelling geleverd wordt. Het is niet mogelijk zelf een dag van levering op te geven.

Plek van levering:
Uw bestelling worden in principe op een goed bereikbare plaats, direct naast de vrachtwagen, afgeleverd. Voor verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is.

Artikelen retourneren:
De door u bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel en heeft u recht op terugbetaling van uw bestelling. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer u geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Maatwerkbeton.nl heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. De kosten van retourzending zijn voor uw rekening. Het is mogelijk uw retour te zenden artikelen door ons te laten ophalen, hiervoor rekenen wij transportkosten. Deze transportkosten zijn op aanvraag en dienen vooraf betaald te worden.

Artikelen ruilen:
Mochten uw gekochte artikelen niet helemaal voldoen aan uw verwachting kan kunt u de onbeschadigde goederen binnen 14 dagen ruilen, indien mogelijk in de originele verpakking. Let op: artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd of geruild!

Natuurproducten:
Omdat de meeste van onze materialen natuurproducten zijn, dient u altijd rekening te houden met eventuele maat en/of kleurverschillen.

Kleur en uitvoering:
Kleur en afbeeldingen kunnen afwijken van de echte kleuren van onze artikelen. Constructiewijzigingen zijn voorbehouden.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.